Over PIT

“Persoonlijk contact tussen de klant en ons, als hun wijnleverancier, vinden wij erg belangrijk.”

PIT wijnen is een wijnleverancier voor horecagelegenheden. Inmiddels hebben wij al meer dan vijf jaar ervaring mogen opbouwen in verkoop van dit prachtige product. Wij gaan te werk vanuit onze passie voor wijnen. Het hele jaar door houden wij ons bezig met het selecteren van de juiste wijnen voor ons assortiment. Vooral het selecteren van goede seizoensgebonden wijnen vinden wij een leuke uitdaging. PIT Wijnen is een echt familiebedrijf en zo gaan wij ook te werk. Persoonlijk contact tussen de klant en ons, als hun wijnleverancier, vinden wij erg belangrijk. U kunt met elke vraag omtrent wijnen bij ons terecht. Vanuit Nootdorp hebben wij een centrale ligging om ook uw horecagelegenheid van wijn te voorzien. 

”Onze wijnen komen van innovatieve en duurzame producenten.”

Wat kunnen wij voor u betekenen? Ons grote assortiment maakt het mogelijk om uw horecagelegenheid van een volledige wijnkaart te voorzien. Het assortiment bestaat uit wijnen die passen bij onze waarden. Zo zijn wij als wijnleverancier opzoek naar wijnen die op een innovatie en duurzame manier geproduceerd zijn. Met een groot aanbod, dat op maat wordt samengesteld zijn wij actief in verschillende segmenten. Nieuwsgierig? Neem dan eens contact met ons op!

Indien wij u geïnteresseerd hebben in de wijnen en service die wij kunnen bieden komen wij graag met u in contact. Tijdens een vrijblijvend gesprek komen wij graag de wensen en behoeften van uw horecagelegenheid te weten. 

U kunt uw e-mailadres achter laten en wij nemen contact met u op.